Terugblik December 2017

Op 17 december was er kerstmarkt in de Twijnstraat in Utrecht. Een leuke markt met een hele fijne sfeer, veel bezoekers en leuke contacten. Heerlijk om in de stad waar je vlakbij woont zo'n fijne markt te hebben. 

Ook zijn we in december gestart met de voorbereidingen voor The Gallery van Bags of Dutch Design. Het schilderen van de ruimte, het laten ontwerpen van het logo en de promotiekaart.

Natuurlijk heb ik ook heerlijk genoten van de feestdagen en de start van het nieuwe jaar.

 

Terugblik eerste kwartaal 2018

De tweede zaterdag van januari wordt als vanouds de Materialenbeurs gehouden, nu Materialendag genoemd. Een dag waarop leerbewerkers, tassen- en schoenmakers hun materiaal tegen goedkope prijzen kunnen bemachtigen. Een feest voor alle leerbewerkers en groothandels die aanwezig zijn. Ook worden er lezingen en workshops georganiseerd.
Bags of Dutch Design, het vennootschap onder firma van Sacha Wendt en Alkine van der Laan, organiseert de Materialen dag tot groot genoegen van de ruim 500 bezoekers.

The Gallery

In januari kregen ook de ideeën voor The Gallery meer vorm, de inrichting, de etalagematerialen en welke mede tas designers we uitnodigen. 
We willen een mooi aanbod in vormgeving en materiaalgebruik bieden van tas designers die het ambacht in Nederland uitoefenen. We zijn niet voor niets Bags of Dutch Design.
 
Voor de volgende tas designers is gekozen:
Olivia Bertus. Na haar studie Textiele vormgeving startte Olivia haar eigen label. Haar tassen kenmerken zich door eenvoud in vormgeving. De combinatie van kleur en materiaalkeuze: zeildoek en haar eigen ontworpen voeringprints geven een uniek beeld aan haar tassen.
Karlijn Mirck Design met Harde kantjes, eerlijke en groene tassen. De houten zijkanten waren aanvankelijk uit rest materiaal gemaakt. Nu combineert Karlijn kurk, leer en bijzondere houtsoorten speels en verassend tot kunstzinnige tassen.
Karin Pekelharing. Unieke tassen van gebruikte autogordels. Geen gebruikte autogordel is hetzelfde en daarom is geen tas gelijk. Het materiaal is grondig gereinigd en verwerkt tot chique hoogwaardige en slijtvaste tassen.
A litle cows dream is een klein, eigenzinnig label. Unieke handgemaakte tassen, portemonnees en accessoires van waterbuffelleer en koeienhuid, puur en zonder franje. Wel met RVS ringen en karabijnhaken én een uniek oormerk. Echt Hollands!

En dan natuurlijk mijn mede vennoot in Bags of Dutch Design.
Sacha Wendt. Bedenkster van de 2D tassenlijn. Het zijn bijzondere tassen van vilt, leer en lakleer. Het lijkt alsof de tas getekend is. Het optische bedrog zet je op een ander been en geven de tassen een vleugje humor. 

Vanaf 1 februari is The Gallery open van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.  

tweede kwartaal 2018

Op 1 april is The Gallery officieel geopend door Sigrid Ivo, directeur van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam.
We hebben het enorm op prijs gesteld dat Sigrid de opening voor ons heeft willen verrichten door het onthullen van het uithangbord.
Het was een leuke opening met een grote opkomst!

Dank aan iedereen die is geweest en voor de anderen, kom gauw een kijkje nemen!
 

Centraal Museum


Vanaf 21 april 2018 presenteert het Centraal Museum in Utrecht 
Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau.

Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het werk van Taminiau getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Ik ben heel erg vereerd dat ik ben uitgenodigd om mijn tassen tijdens de tentoonstelling in de museumwinkel te mogen verkopen. Natuurlijk in de kleuren van de huidige trend en van de publicatie van de tentoonstelling: pastel.

Kom gauw kijken want het is een pracht tentoonstelling!

Evenementen 2017

Kunstmarkten 

18 en 19 maart Kunst in de vallei in Ede

8 april Pop-up warenhuis, kersenboomgaard Leidse Rijn

7 mei Meikriebels Wijndomein De Oude Hoeve in Achel (Belgie)

25 mei CSI Ladies day in Eindhoven

11 juni Kunst in het Volkspark in Enschede

22, 23, 24 en 25 juni Arnhemse Stockdagen

26 en 27 augustus Kunst in Ootmarsum

3 september ArtiBosch in 's Hertogenbosch

9 september Kunstmarkt De Bilt

16 september Prinsjesfestival Den Haag

21 tot en met 26 november Country en Christmasfair Haarzuilen

17 december Twijnstraat kerstmarkt

Exposities en Kunstroute

20 en 21 mei Kunstroute BeeKk - gemeente De Bilt

2017

terugblik november

De Country en Christmasfair van 21 tot en met 26 november bij Kasteel de Haar is met veel hulp goed verlopen en een succes geworden. Het was een bijzondere ervaring, veel bezoekers, leuke contacten, gezellige sfeer, maar ook vermoeiend en enerverend met lange dagen van 10.00 tot 22.00 uur.
Vooral de bijzondere tassen vielen in de smaak en de weekend dokterstas en grote dokterstassen vonden gretig aftrek. 
 

activiteiten december

Op zondag 17 december sta ik met mijn tassen van 11.00 tot 19.00 uur op de sfeervolle kerstmarkt in de Utrechtse Twijnstraat. Mijn plek is naast Bakkerij Stach vlakbij de Vollersbrug. Voor leuke kerstinkopen, gezellige kraampjes, kerstvoorstellingen en muziek.  
Kortom:  een aanrader!
 

groot nieuws

Samen met Sacha Wendt, ook een tassenontwerpster, heb ik een VOF opgezet: Bags of Dutch Design. We zijn een platform voor tassenmakers en leerbewerkers, organiseren evenementen, zoals de Materialen dag, en hebben met ingang van 1 december een galerie in Amsterdam. Vlak voor de feestdagen zijn we alvast een paar dagen open.
Maar in januari gaat de galerie onder de naam Bags of Dutch Design "the gallery" echt van start. Op een pracht locatie, een zijstraat van de Haarlemmerstraat, namelijk BInnen Wieringerstraat 25 hs.
 
Op onze website www.bagsofdutchdesign.nl kun je de vorderingen volgen en houden we je op de hoogte.  

nieuwe producten 

Voor Kerst zijn er diverse nieuwe producten gemaakt. Prachtige clutches in vele schakeringen goud en zilver, kleine clutches met goudkleurige fournituren en natuurlijk sterren van leer voor in de kerstboom.

Fijne feestdagen toegewenst en alvast een spetterend en fanTAStisch begin van het nieuwe jaar! 
 

terugblik september

De maand september was een natte maand en dat was ook goed te merken bij de kunstmarkten. 
Vooral de kunstmarkt in De Bilt was een natte bedoening, maar ondanks de vele regen trok de markt nog veel bezoekers.
De kunstmarkt in Ootmarsum, eind augustus, was gelukkig zonovergoten en goed bezocht. En zoals altijd trok de theepottas veel bekijks, zie het fotoverslag, Kunst in Ootmarsum 2017 op www.inenomootmarsum.nl.

 Ook de kunstmarkt in Den Bosch, Artibosch, trok veel bezoekers.
Het Prinsjesfestival in Den Haag is altijd een bijzondere belevenis met diverse kramen met accessoires en een hoedjes hatwalk. Zoals elk jaar is er een samenwerking met een provincie. Dit jaar was dat provincie Drente. Zelfs de Drentse schapen waren van de partij. 
 
In oktober heb ik verschillende workshops gegeven, me voorbereid op de komende Country- en Christmasfair in Haarzuilens en diverse  opdrachten uitgevoerd. 
 

activiteiten november


Van dinsdag 21 tot en met zondag 26 november is de Country- en Christmasfair bij Kasteel De Haar te bezoeken. Dagelijks kunt u er terecht van 10.00 tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Rondom het kasteel vindt u paviljoens en stands met decoraties, delicatessen, leuke cadeaus en diverse eet- en drinkgelegenheden. In de spiegeltent is live muziek en ook wordt aan de kinderen gedacht met een zweefmolen en magische googelacts. In de sprookjesachtige omgeving van Kasteel de Haar kom je alvast in de stemming van de aankomende kerst. Op de website www.countrychristmasfair.nl is nadere informatie te vinden. 
Ik sta met mijn tassen in het Haarzuilens Paviljoen.  
Het lijkt me leuk je daar te zien! 

Er is een flyer in omloop waarmee je 3 euro korting krijgt op de toegang van de fair. Deze flyer is ook op mijn atelier af te halen. 

cursus ambachtelijk tassen maken

Wil je zelf tassen leren maken?
Geef je dan op voor de tweejarige opleiding tassen maken. Je leert in twee jaar alle technieken om tassen te kunnen maken. Na de cursus kun je volledig je eigen ontwerpen produceren.
In februari 2018 begint de cursus, bij voldoende aanmeldingen. bij de vestiging in Utrecht van het MBO Amersfoort. Wil je meer informatie, over lestijden en kosten, kijk op de website van de Dutch Shoe Academy (www.dutchshoeacademy.nl). 

Is een volledige vakcursus teveel, maar wil je wel graag tassen maken, volg dan een workshop of module tassen maken bij mij. Een workshop duurt vier uur en een module 20 uur. Data worden in onderling overleg vastgesteld en je hebt bijna individueel les, want maar twee personen kunnen gelijkertijd deelnemen. Mail me voor meer informatie: info@vanalkine.nl 
 

nieuwe producten 


Aan de collectie is een nieuwe tassenlijn toegevoegd. Rechthoekige tassen van klein tot groot.
Ook zijn er nieuwe dokterstassen in twee kleuren.

Ik zie je graag op de country- en christmasfair bij Kasteel de Haar in Haarzuilens of op mijn atelier. 
 

Terugblik juni

De markt "Kunst in Het Volkspark" op 11 juni in Enschede werd goed bezocht. Het was fantastisch weer, ik had een prachtige plek en veel belangstelling. 

De Arnhemse Stockdagen werden dit jaar in de prachtige Eusebiuskerk gehouden. Ondanks het feit dat er in de directe omgeving van de kerk onderhoud werd uitgevoerd, werden de Stockdagen goed bezocht. Het waren gezellige en bijzondere dagen met veel leuke ontmoetingen.  

Activiteiten juli

Nieuw verkooppunt

Vanaf het begin van deze maand worden mijn tassen in het Centraal Museum verkocht. De museumwinkel is van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. 

Van 8 juli tot en met 22 oktober is er een nieuwe tentoonstelling in het Centraal Museum: "Uit de mode". Een prachtige tentoonstelling met ruim 100 hoogtepunten uit de modeverzameling van het museum. Kom kijken!

En wat een bezoek extra leuk maakt is, dat je op vertoon van deze nieuwsbrief bij aankoop van een tas van mij 10% korting krijgt. 

Producten: 

De stijltas gemaakt ter ere van het stijljaar 2017 is nog te bestellen, voor € 325,- heb je een uniek exemplaar.

Nieuw

Leren tas met een gevilte voorkant, wol op zijde. Het viltwerk is gemaakt door viltkunstenares Charlotte Molenaar. Slechts 1 exemplaar is er gemaakt. Uniek! Voor € 185,- te koop.

Voor de zomer

Een leuke tas met zomerschoenen aanschaffen? Samen met schoenenontwerpster Anita Hardeman heb ik dit bijzondere setje ontworpen, gemaakt van plantaardig gelooid en natuurlijk geverfd leer. Het setje is te krijgen in de kleuren rood, kobaltblauw en helder geel met schoenen in diverse maten voor de prijs van € 185,-

Belangstelling?  Neem contact op met Van alkine.

Een hele fijne zomer en tot in augustus! 

Terugblik januari en februari

Een drukke en enerverende periode de eerste twee maanden van 2017. 
Leuke nieuwe opdrachten, afronden van opdrachten, ideeen uitwerken, en nieuwe kunstmarkten verkennen.
Een Materialenbeurs voor tassen- ,schoenenmakers en leerbewerkers georganiseerd. Dit is een grote jaarlijkse markt waar leveranciers en aanbieders van leder en fournituren en leerbewerkers elkaar ontmoeten.  
Graag wil ik een trouwe koopster van mijn tassen aan het woord laten over haar redenen om door mij haar tassen te laten maken.

Ankie de Niet: 

"Een paar jaar geleden ging ik tijdens de kunstroute BeeKk bij Alkine's atelier kijken en liet door Alkine mijn eerste "tablettas" maken in zwart leer met een gele bies,. Daarbij heb ik een portemonnee in dezelfde kleuren laten maken. Kort daarop heb ik  een kleine gele en een klein zwart tasje bij Alkine gekocht, de Odile.
De tassen van Alkine zijn mooi afgewerkt en heel functioneel.

Vorig jaar mei heb ik een mooie en praktische blauwe schouder-handtas met bijpassende portemonnee gekocht. Erg mooi leer met een prachtige kleur!
Ik krijg altijd enthousiaste reacties op mijn tassen.

Sinds kort heb ik een grotere grijze suède variant op het kleine tasje; erg mooi gemaakt en met een fraai design. Ik ben hier heel gelukkig mee! ".

Dankjewel Alkine!

Actviteiten maart 

In 2017 wordt 100 jaar De Stijl gevierd. Ter ere daarvan heb ik een tas in de stijl van Mondriaan gemaakt. 
De tas is een shopper, met een rits af te sluiten en te bestellen via info@vanalkine.nl 

Kunstmarkt
Op 18 en 19 maart vindt de eerste kunstmarkt plaats waar ik met mijn tassen en accessoires aan deelneem. Dit is "Kunst in de Vallei" en vindt plaats in het Cinemec in Ede.

Er zijn diverse kunstenaars tijdens deze dagen te vinden: schilders, keramisten, sieradenmakers, beeldhouwers en en daarnaast is er een varieteit aan entertainment  deze dagen. Adres: Laan van de Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede
De markt is te bezoeken van 10.30 - 17.00 uur. . Entree 4,50 euro. Parkeren is vrij
 

Terugblik oktober 2016


Een heerlijke maand oktober, genoten van het prachtige herfstweer en van de expositie van 25 leden van kunstkring BeeKk. Het was een goed bezochte verkoopexpositie. 

Activiteiten november 

Verkoopexpositie handgemaakte tassen, hoeden en sjaals

Op zaterdag 19 november organiseren Charlotte Molenaar en ik een gezamenlijke expositie van onze toegepaste kunst. Charlotte maakt sieraden, sjaals en hoeden van wol(vilt) zijde en hergebruikte stoffen. Deze zijn kwalitatief van een hoog niveau en vaak verrassend van ontwerp. Net als bij mijn tassen en accessoires kenmerkt Charlotte's werk zich door de aandacht voor detail en afwerking en door gebruik van uitgesproken kleuren.

Of u nu een aanschaf wilt doen ter completering van uw outfit, iets zoekt voor de komende feestdagen of wilt komen genieten van kleuren, vormen en texturen:

U bent van harte welkom om de expositie te bezoeken!

Er zal ook een uitverkoop hoekje zijn en uiteraard is er een hapje en een drankje.

Adres: Stichting Ateliers Driebergen, Engweg 24G, Driebergen (voor de route zie de website van Charlotte Molenaar)

Tijd: zaterdag 19 november van 13.00 tot 20.00 uur.

 

Terugblik September 


September was een drukke maand, maar wat een geluk, elk weekend prachtig weer. De markten werden goed bezocht, gezellig, veel leuke contacten en enthousiaste mensen. Mijn tassen vonden een warm onthaal.

Activiteiten oktober

Deze maand een nieuw ontwerp, het grotere zusje van de Odile en de Oda:  de Odette
De Odette is gevoerd, heeft een ritsvak en een telefoonvak en is voorzien van een schouderband. Nu verkrijgbaar in rood en bruin, meerdere kleuren volgen.   

Expositie
Op 15 en 16 oktober is de tweedaagse kunst verkoopexpositie van diverse BeeKk kunstkring leden. De expositie vindt plaats in het "oude" ING gebouw aan de Vinkenlaan in Bilthoven. 
Ik ben met mijn tassen te vinden op de eerste verdieping. Kom kijken!

Zelf een tas maken ?
In vijf lessen van ieder vier uur leer je een shopper naar eigen idee te maken. Tijdens de eerste les maak je kennis met patroon tekenen en de machines. Na de eerste les ga je al naar huis met een hoes voor ipad of telefoon.
In de tweede tot en met de vijfde les maak je je eigen shopper.
De kosten voor deze cursus zijn 375,- euro. Het materiaal is exclusief en bedraagt tussen de 20 en 30 euro. Na deze cursus is het mogelijk om ook andere tassen te leren maken. Elke tas kent zijn eigen techniek.

Workshop
In plaats van een cursus kun je ook een workshop volgen. Deze duurt een dagdeel. Je maakt dan een tas in het platte vlak: een hoes voor de ipad of laptop, een clutch of een schoudertas. De kosten hiervoor bedragen 79 euro, exclusief materiaalkosten. 

Het bijzondere en leuke van de cursus tassen maken of het volgen van een workshop bij Tassenatelier Van alkine is dat je bijna privé les krijgt. Er is plek voor twee cursisten. Data worden in gezamenlijk overleg vastgelegd.
Heb je interesse, neem contact op met Alkine, tel nr 06 28300671 of info@vanalkine.nl.
 

Terugblik augustus

Activiteiten september 2016

Kunst in Ootmarsum
Zaterdag 27 augustus stond ik met mijn tassen op Kunst in Ootmarsum. Een fantastisch markt waar gedurende drie dagen 225 kunstenaars aan deelnemen. Heel Ootmarsum bruiste van kunst en het was een prachtige zonnige dag.

Kunstmarkten in september
In september ben ik elk weekend op weg naar een kunstmarkt.

Artibosch op 4 september
Meer dan 70 kunstenaars presenteren zich op zondag 4 september op het festival Artibosch dat plaatsvindt op de Parade in 's Hertogenbosch.
Ook ik sta er met mijn tassen. Daarnaast is er te genieten van theater, dans, muziek en poëzie.      

Kunstmarkt de Bilt op 10 september
Zaterdag 10 september sta ik van 12.00 tot 18.00 uur met mijn tassen op de Kunstmarkt De Bilt. De Kunstmarkt De Bilt is een jaarlijks cultureel festival dat op de tweede zaterdag van september wordt gehouden in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. Naast de kunstmarkt is er aandacht voor muziek, straattheater, poëzie, film, cabaret, dans en vermaak.

Prinsjesfestival op 17 september
Zaterdag 17 september is het Lange Voorhout in Den Haag het toneel voor de PrinsjesHatwalk. Bij dit stijlvolle evenement draait het vooral om hoeden! 

Maar ook voor andere exclusieve en originele modeartikelen, zoals sieraden, wandelstokken, tassen, shawls, etc. ben je op de markt aan het goede adres. Ook ik ben van de partij met mijn tassen en accessoires. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt je langskomen. 

Doesburgse kadedagen op zaterdag 24 september
Op zaterdag 24 september en zondag 25 september worden de Doesburgse kadedagen georganiseerd. Ik sta  sta ik met mijn tassen op een van de Doesburgse kade dagen. De IJsselkade zal op beide dagen van 11.00 uur – 17.00 uur veranderen in een geweldige markt vol kramen met creatieve kunstzinnige producten en streekproducten. Ook ik sta er met mijn tassen. 
 

Ik hoop je op een van de markten te zien!

Terugblik juli

Activiteiten augustus 2016

Boeken en kunstmarkten
Op twee prachtige locaties heb ik in juli met mijn tassen gestaan. Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden en Kasteel Middachten in De Steeg. Prachtig weer en leuke ontmoetingen. 

Zomerperiode
In de zomerperiode ruim ik mijn atelier op, geniet van de mooie dagen die er zijn en plan nieuwe activiteiten voor de herfst. 

Opleiding tassen maken en workshops
In oktober gaat de opleiding tassen maken van start. In vijf lessen van vier uur leer je een shopper naar eigen idee te maken. De eerste les bestaat uit:
- het leren patroon tekenen,
- kennis maken met de machines
- en een eerste product, een hoes voor ipad of telefoon.
De tweede tot en met de vijfde les bestaat uit:
- het maken van een patroon voor de shopper,
- het kiezen en uitsnijden van het leer,
- het schalmen (dunner maken) van het leer,
- en het plakken en naaien van de tas.
De kosten voor deze cursus is 375,- euro. Het materiaal is exclusief, tussen de 20 en 30 euro. Na deze module is het mogelijk verder te gaan om ook andere tassen te leren maken. Elke tas kent zijn eigen techniek.

Ook kun je in plaats van een cursus een workshop volgen. Deze duurt vier uur en je maakt dan een tas in het platte vlak: een hoes voor de ipad of laptop, een clutch of een schoudertas. De kosten hiervoor bedragen 79 euro, exclusief materiaalkosten. 

Het bijzondere en leuke van de cursus tassen maken of het volgen van een workshop bij Tassenatelier Van alkine is dat je bijna privé les krijgt. Er is plek voor twee cursisten. 
Heb je interesse, neem contact op met Alkine, tel nr 06 28300671 of info@vanalkine.nl.

Kunst in Ootmarsum
Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt Kunst in Ootmarsum plaats. Ik sta met mijn tassen op zaterdag 27 augustus op deze markt. Dit jaar wordt dit artistieke buitengebeuren al voor de 34e keer gehouden. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Het thema van 2016 is : Kunst… natuurlijk , groen. Het belooft een boeiende markt te worden!
                                            

Terugblik juni 
Activiteiten juli 2016

Arnhemse stockdagen
De Arnhemse stockdagen zijn achter de rug. Een fantastisch evenement op een prachtige locatie. Ondanks het warme weer en dagen met spatjes regen trok het evenement veel bezoekers. Ik heb hele bijzondere en vooral inspirerende dagen gehad. Het is vooral leuk om te horen wat bezoekers van mijn tassen vinden!

Boeken en kunstmarkten
Zondag 10 juli ben ik van 10.00 tot 17.00 uur op de Boeken en Kunstmarkt bij Kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, Ammerzoden te vinden. Een prachtige locatie! 

Zondag 17 juli sta ik met mijn tassen van 10.00 tot 17.00 uur op de Boeken en Kunstmarkt bij Kasteel Middachten, Landgoed Middachten 3 in De Steeg.
Ik zou het leuk vinden je op een van deze markten te zien!

Nieuwe tassen
Voor de boeken en kunstmarkten heb ik van een oude postzak en leer nieuwe tassen gemaakt. Ook op de Arnhemse Stockdagen een succes!

 

Activiteiten  juni  2016
 

Nieuw verkooppunt
De tassen van Tassenatelier Van alkine zijn nu ook te koop in Galerie Zône, Nieuwstraat 17 b, in Leiden. 
Galerie Zône is een bijzondere galerie voor toegepaste kunst en vormgeving. Je kunt er keramiek, glas, textiel, sieraden, meubels, verlichting en tassen van diverse vormgevers vinden. 
Een verrassende galerie om een keer te bezoeken!
        
Boeken en Kunstmarkt
Zondag 19 juni staat Tassenatelier Van alkine van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Boeken en Kunstmarkt op de binnenplaats van Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, Doorwerth.
Je bent hartelijk welkom!

Arnhemse stockdagen
Van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni is Tassenatelier Van alkine te vinden op de Arnhemse stockdagen. Tijdens de Arnhemse stockdagen openen ruim 130 ontwerpers en high-end winkeliers hun deuren  van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunt u door heel Arnhem terecht voor stoffen, fournituren, samples en prototypes. Maar ook voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen. 

Tassenatelier Van alkine is, samen met 55 ontwerpers te vinden op de hoofdlocatie van de stockdagen, Building 26, de voormalige bibliotheek van Arnhem. Voor de stockdagen omgedoopt tot Plint 26 aan de Koningstraat in Arnhem. 
Ik hoop je daar te zien!

Meer informatie over dit evenement en voor de openingstijden: www.arnhemsestockdagen.nl

Activiteiten mei 2016

Kunstroute 2016 

21 en 22 mei

De kunstroute van kunstkring BeeKk heeft dit jaar als thema de kleur ROOD. Een thema waar ik me heel makkelijk in kan vinden. Het is mijn lievelingskleur! Veel van mijn klanten zullen dit herkennen, denk ik. Voor de overzichtstentoonstelling in het Lichtruim aan de Planetenbaan in De Bilt is dan ook de rode theepottas ingeleverd.

Dit jaar nemen 68 kunstenaars van verschillende disciplines deel aan de kunstroute, stellen hun atelier open en laten hun werk zien. Ook Tassenatelier Van Alkine houdt open huis. Op 21 en 22 mei ben je van 12 tot 17 uur hartelijk welkom, Koningin Wilhelminaweg 363, 3737 BC Groenekan.

Evenementen 2016

Kunstmarkten 

14 mei Grietmarkt Amerongen

19 juni Kasteel Doorwerth

23, 24, 25 en 26 juni Arnhemse Stockdagen

10 juli Kasteel Ammerzoyen in Ammerzoden

17 juli Kasteel Middachten in De Steeg

27 augustus Kunst in Ootmarsum

4 september ArtiBosch in 's Hertogenbosch

10 september Kunstmarkt De Bilt

17 september Prinsjesfestival Den Haag

24 september Doesburgse kadedagen

11 december Twijnstraat de markt in Utrecht

Exposities en Kunstroute

18 december 2015 tot en met 10 januari 2016 verkoopexpositie Ruimte voor Kunst, De Bilt

21 en 22 mei Kunstroute BeeKk - gemeente De Bilt

15 en 16 oktober BeeKk in beeld - Vinkenlaan 8 in De Bilt

19 november verkoopexpositie atelier Charlotte Molenaar, Engweg 24 G , Driebergen

 

Evenementen 2015

Kunstmarkten 

31 januari en 1 februari Art Fair Cuijk
21 en 22 februari Art Fair Arnhem
15 tot en met 17 mei D(esign)-day Decorfabriek Maastricht
28 juni IJsselfestival Zutphen
9 juli Kunstmarkt Bergen (nh)
23 juli Kunstmarkt Bergen (nh)
5 september Cultureel Festival Baarn
6 september ArtiBosch 's Hertogenbosch 
12 september Kunstmarkt De Bilt
12 september Prinsjesfestival Den Haag
24 en 25 oktober ARA Art Fair Zwijndrecht

Exposities en Kunstroute

22 mei tot en met 30 juni expositie Traverse gemeentehuis Jagtlust, De Bilt

30 en 31 mei Kunstroute BeeKk - gemeente De Bilt

18 december 2015 tot en met 10 januari 2016 verkoopexpositie Ruimte voor Kunst, De Bilt
 

Evenementen 2014

Kunstmarkten 

13 april Kunstmarkt de Vasim
29 juni City Art Fair Dordrecht
31 juli Kunstmarkt Bergen (nh)
31 augustus City Art Fair Dordrecht
7 september ArtiBosch 's Hertogenbosch 
13 september Kunstmarkt De Bilt
13 september Prinsjesfestival Den Haag
5 oktober Kunstmarkt Wijk bij Duurstede
22 en 23 november Art fair Stein - Urmond

Atelierroute

24 en 25 mei Kunstroute kunstkring BeeKk

Verkooptentoonstelling

29 november tot en met 21 december in de Kunstliefde, Nobelstraat 12a Utrecht

Evenementen 2013

Kunstmarkten

23 maart Kunstmarkt Ede
13 en 14 april Art fair Stein-Urmond
25 mei Kunstmarkt Voorburg
8 juni Dutch Design Market Arnhem
7 september Kunstmarkt Bathmen
14 september Kunstmarkt De Bilt
15 september Prinsjesfestival Den Haag
6 oktober Kunstmarkt Wijk bij Duurstede
23 en 24 november Winterfair Tassenmuseum Amsterdam
15 december Wintermarkt De Bilt


Exposities

19, 20 en 21 april bij Ruimte voor Kunst, Dorpsstraat 42 in De Bilt
 

Pop up store Woerden

29 november tot en met zondag 22 december
Open: vrijdag 10 - 18 uur, zaterdag 10 - 17 uur en kopzondag 1 en 22 december 12 - 17 uur
Waar: Galerie van Slagmaat, Leidsestraatweg naast 36 in Woerden

 

Evenementen 2012

Exposities

Kunstmarkten

 

Pop up store Woerden

 

Evenementen 2011