Algemene voorwaarden

 

Atelier Van alkine staat geregistreerd bij de KvK Utrecht onder nummer 60396148. 

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment deze voorwaarden te kunnen wijzigen of aan te passen. 

Presentatie

We hebben ons best gedaan de kleuren van de producten zo nauwkeurig mogelijk op deze website weer te geven. Maar het kan zijn dat mede door de instellingen van je beeldscherm ze iets zullen afwijken van het werkelijke product.

Betaalmogelijkheden

Er zijn de volgende mogelijkheden om voor de producten te betalen:

  1. Contant of met pin:
    Betaling bij het afhalen na afspraak op het adres van het Atelier Van alkine, Steenstraat 12, 3572 SX Utrecht
  2. Vooruitbetaling:
    Na bevestiging van de bestelling via de website ontvang je een factuur. Deze moet vooruit betaald worden aan het Atelier Van alkine te Utrecht. Na ontvangst wordt de order verstuurd.
  3. Wanneer je een tas op maat besteld hebt, ontvang je een offerte. Na goedkeuring moet je 50% vooruit betalen. Het restant moet je na ontvangst van de op maat gemaakte tas betalen. 

Privacy-verklaring

Wanneer je producten op de website vanalkine.nl bestelt, wordt je gevraagd je gegevens in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om de bestelling af te kunnen handelen. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven, verkocht of verhuurd.

Bestelling

Wanneer je een bestelling via de website plaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail. In de e-mail staat het totaalbedrag van je bestelling vermeld inclusief de verzendkosten en de verdere betalingsgegevens. Alle prijzen die je op de site ziet, zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Wij reserveren de door jouw bestelde producten tien dagen na het plaatsen van je bestelling. Hebben wij na het verstrijken van deze termijn geen betaling binnen, dan krijg je een herinnerings mail. Ontvangen wij binnen twee dagen geen reactie op deze email dan gaan de gereserveerde producten terug in de verkoop. Na ontvangst van je betaling, wordt je bestelling verstuurd.

Je kunt ook een op maat gemaakte tas bestellen. Daarvoor maak je een afspraak met het Atelier van Alkine. Je wensen worden besproken en vertaald in een tas. Daarna ontvang je een offerte en wordt je gevraagd een aanbetaling te doen. De levertijd is, indien alle materialen voorhanden zijn, vier tot zes weken. 

Verzendkosten

Voor de verzendkosten rekent Atelier Van alkine een vast bedrag van € 6,75 voor pakketpost. Na het verzenden van de bestelling sturen wij je per mail de Track&Trace-code waarmee je de verzendstatus van je pakket kunt volgen. We vertrouwen op de betrouwbaarheid van TNT, maar je kunt het ook tegen een meerprijs aangetekend ontvangen. Meldt dit bij de bestelling, dan krijgt je zo spoedig mogelijk te horen wat de extra kosten zijn.
Voor brievenbus-pakketten hanteren we de tarieven van TNT.

Leveringstijd

Nadat we de betaling hebben ontvangen maken we je pakket klaar. Na versturing met TNT-post zul je meestal binnen 2-4 dagen je pakket ontvangen.

Terugbrengen of retourneren

Alle producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Mocht een product toch niet aan je wensen voldoen dan ben je gerechtigd dit binnen zeven (7) werkdagen na de aflevering, onbeschadigd, ongebruikt, in originele staat, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan Atelier Van alkine te retourneren, of terug te brengen (bel even voor een afspraak).
Neem hiervoor binnen 2 dagen na ontvangst, contact op met Atelier Van alkine via een e-mail aan info@vanalkine.nl of telefonisch: 06 28300671. Je ontvangt dan een bericht over de wijze van retourneren.
De kosten van het terugsturen van het product worden door de afzender betaald. Wij accepteren geen pakketten die onder rembours gestuurd zijn. Vermeld duidelijk je naam, adresgegevens, ordernummer en bankrekeningnummer.

Afgeprijsde producten en maatproducten (naar wens aangepaste of op bestelling gemaakte producten), kunnen niet geretourneerd worden. 

Atelier Van alkine verplicht zich binnen dertig (30) werkdagen na ontvangstdatum van de retourdatum het door jou betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten voor de levering door Atelier Van alkine) terug te storten op je rekening. Atelier Van alkine behoudt zich voorts het recht om retourzendingen te weigeren, of slechts een deel van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer retourzendingen onvoldoende gefrankeerd of niet binnen de termijn van zeven (7) dagen verstuurd zijn. Dit geldt ook wanneer het vermoeden bestaat dat een product reeds gebruikt is.

Atelier Van alkine maakt de producten met de grootste zorg en controleert ze voor verzending, Atelier Van alkine neemt geen artikelen terug vanwege vermeende kleurafwijkingen of materiaalafwijkingen van het bezorgde product ten opzichte van het product zoals op de website getoond.

Garantie

Atelier Van alkine geeft op haar producten een garantie van zes maanden. Mocht je product binnen zes maanden gebreken vertonen door een tekortkoming van Atelier Van alkine, dit naar oordeel van Atelier Van alkine, dan kun je op vertoon van je bon het product laten repareren. Eventuele verzendkosten zijn voor de afzender. Verzendkosten, inclusief de retourzending komen voor rekening van de afzender.

Beschadiging of gebreken

Mocht je product na zes maanden beschadigingen of andere gebreken hebben opgelopen , dan kun je je product laten repareren door Atelier Van alkine. Neem daarvoor contact op via e-mail: info@vanalkine.nl. Atelier Van alkine zal voor de reparatie enige kosten in rekening brengen.

Producteigenschappen

Als je een product van Atelier Van alkine hebt aangeschaft, dan kun je er van uitgaan dat dit een product is van goede kwaliteit. Atelier Van alkine kiest met de grootste zorg haar leveranciers en materialen uit. Atelier Van alkine geeft geen garantie op verkleuringen door regen en/of zon.

Leer is een echt natuurproduct, een levend materiaal dat ademt en flexibel is. De zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en lichte sterkte en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van je product. Dit zijn geen materiaalfouten en zijn geen aanleidingen voor kortingen of teruggave. Belangrijk is de volgende onderhoudsaanwijzigingen op te volgen, zodat je nog lang plezier hebt van je product.

Je kunt contact opnemen met Atelier Van alkine,
Steenstraat 12, 3572 SX Utrecht.
Telefoon (+ 31) 06 28300671,
e-mail info@vanalkine.nl,
Kamer van Koophandel 60396148,
Bank ING Rekeningnummer NL85INGB0006456265,
BIC INGBNL2A,
BTW nummer NL085116853B03